In deze kleding kom jij de winter modieus door!

De seizoenen zorgen ervoor dat je je verschillend moet kleden. Het is natuurlijk geen goed idee om midden in de winter een kort rokje met een tanktop te dragen, omdat je dan ongetwijfeld onderkoeld raakt. Maar, in de winter kan je je ook zeer trendy kleden. Het vergt wel wat meer creativiteit dan in de zomer, maar ook de winter is een goed seizoen om op straat de show te stelen met een geweldig jaloersmakende outfit. Maar, wat voor soort kleding is dan precies trendy? En, wat is geschikt om in de winter te dragen? Dat lees je hier! Jij ziet er binnen een mum van tijd uit om door een ringetje te halen.

Gebreide kabeltrui

Het lijkt op het eerste gezicht wellicht een beetje oubollig, maar een gebreide kabeltrui is hét item dat niet mag ontbreken in jouw kledingkast voor aankomende winter. Het zorgt ervoor dat je er lekker wollig en knuffelbaar uitziet, maar je ziet er ook trendy en hip uit. Zo’n kabeltrui is vaak vrij oversized, dus het werkt goed om deze trui met een skinny jeans of een rok (inclusief maillot) te combineren. Je moet ervoor zorgen dat je aan je benen iets draagt wat meer aangesloten zit, zodat je nog wel een soort van een figuur hebt. De kabeltrui staat niet alleen onwijs schattig, het is ook nog een heerlijk warme trui.

Beigetinten zijn helemaal in

Als je niet weet wat voor kleding je moet kopen, dan zit je met een kledingstuk in een camelachtige kleur of beigetint helemaal gebakken. Deze kleur straalt uit dat je zelfverzekerd bent, maar je komt niet arrogant over. Deze kleur staat eigenlijk iedereen goed, maar het is wel handig om een beetje naar je huidtype te kijken. Als je vrij bleek bent, dan werkt een wat donkerdere, koelere beigetint vaak beter. Als je juist snel gebruind bent door de zon, dan staat een warme camelkleur jou vaak net wat beter. Je hoeft dit advies niet per se op te volgen: zolang jij je er mooi in voelt, dan zit het helemaal goed!

Een mantel

Een jas die echt niet mag ontbreken in je garderobe, is een mantel. Zo’n mantel staat onwijs chique en laat zien dat jij iemand met stijl bent. Je hebt verstand van mode en wil dit graag met de wereld delen. Daarnaast kan je er ook goed mee experimenteren. Een mantel in een knalkleur zoals rood, als je graag wilt opvallen. Maar, een mantel kan ook goed in een bruintint als je wat meer ingetogen bent, maar wel nieuwe dingen wil proberen. Op deze manier word jij steeds wat uitbundiger wat kleding betreft, maar doe je dit wel in kleine stapjes. Je zal merken dat je steeds meer complimenten over je kledingstijl ontvangt als je out of the box durft te gaan, en durft te experimenteren met kleren. Je zal er in ieder geval geen spijt van krijgen. De mantel is de jas voor aankomende winter!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *