Houd een gezellig filmavond samen met je partner en zet een van deze fantastische films
© Pexels.com

Na een dagje hard werken op de bank ploffen en een leuk filmpje opzetten, dat is iets waar veel mensen onwijs gelukkig van worden. Heerlijk om eventjes je batterij weer op te kunnen laden onder genot van een goede film en een paar smakelijke snacks erbij. Er zijn zoveel verschillende films op de wereld, dat het nog een lastige keuze wordt. Want, waar heb je zin in, en waar heeft jouw filmpartner zin in? Dat kan namelijk verschillen. Hieronder staan een aantal films, afkomstig uit verschillende genres, waar jij en je partner ongetwijfeld heel veel plezier van gaan hebben. Doe er vooral je voordeel mee, voortaan ben jij niet 20 minuten kwijt aan het doen van onderzoek en kiezen van een film. Ideaal!

Bridget Jones

Een heerlijke filmserie voor vrouwen, dat is Bridget Jones. Zij is een ietwat te dikke vrouw die al heel lang single is. Ze zit er zwaar doorheen, want ze is toe aan een relatie en een partner. Ze houdt een dagboek bij waarin ze al haar perikelen opschrijft. In de films ontdekt ze wie haar echte liefde is, en doen zich verschillende onhandige situaties voor. Zo krijgt haar ex het aan de stok met haar huidige vriend, maakt ze de ene blunder na de andere blunder op werk mee en gaat ze mee op wintersport terwijl ze hier geen bal van kan. Kortom: hilariteit alom! Een film waar mannen en vrouwen van dubbel liggen.

Friends with Benefits

Een jonge vent en een jonge vrouw hebben het idee om geen relatie te beginnen, maar puur voor de seks bij elkaar langskomen. Ze hebben allebei slechte ervaringen met het hebben van een relaties, dus daarom hebben ze hiervoor gekozen. Ze kiezen daarom ervoor om ‘Friends with benefits’ te zijn. Dit gaat in het begin goed, maar na een tijdje komen er toch gevoelens omhoog en dit maakt het behoorlijk ingewikkeld allemaal. Het is een romantische film waarbij vrouwen lekker kunnen wegzwijmelen, maar mannen kunnen hier vaak ook wel de humor van inzien. Een film waar je als stel om kan gieren!

© Pexels.com

Forest Gump

Forest Gump is een echte klassieker, maar deze film moet je in je leven hebben gezien. Je zal door een rollercoaster van emoties gaan als je deze film kijkt, want je voelt je blij maar ook onwijs bedroefd vanwege alle zielige situaties die voorkomen. De film geeft een inkijkje in het hoofd van een bijzondere jongen, hij vertoont abnormaal gedrag en heeft een lager IQ dan gemiddeld. Dit betekent dat hij niet normaal naar school kan en ook niet naar de universiteit. Hij wordt echter toch toegelaten op de universiteit, nadat zijn moeder een nachtje met de baas heeft doorgebracht. Hij leert in de schoolbus het meisje Jenny kennen, waar hij naast mag zitten. Ze worden erg goede vrienden totdat ze allebei de school verlaten. Jenny gaat naar een speciale school voor meisjes en moet daarom Forest verlaten. Hij gaat bij het leger in dienst, en neemt afscheid van zijn oude leventje. De vraag is: zien ze elkaar ooit nog terug? Een film met een lach en een traan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *