De 10 leukste uitjes voor de hele familie

Een uitje met de hele familie, hoe leuk is dat! Even bijpraten, een dag vol gezelligheid en samen iets ondernemen. Er zijn zoveel verschillende familie-uitjes dat het nog moeilijk wordt om een keuze te maken. Wat heeft je voorkeur? Wil je graag een actief uitje of bezoek je liever een museum?

1 – Naar een escaperoom

Samen raadsels oplossen en puzzelen, dat doe je in een escaperoom. Eenmaal in de escaperoom aangekomen, gaat de deur achter jullie dicht. Samen moet je de oplossing bedenken om de deur te openen. Dit moet wel binnen een bepaald tijdsbestek. Lukt het jullie om samen te werken en de code te kraken?

2 – De dierentuin

Een rustig maar leuk familie-uitje, geschikt voor iedereen. Samen op ontdekkingstocht in de dierentuin. Kijken naar de wilde dieren, die hier heel dichtbij komen. Soms zijn er ook dierenshows en mag je de dieren voeren.

3 – Een fietstocht

Op de fiets kom je overal. Maak eens een tocht langs kastelen, of een tocht in de natuur. De tocht is al uitgestippeld en onderweg maak je een tussenstop waarbij je even uitrust en iets bekijkt. Afhankelijk van de soort tocht kan het een kasteel, tuin of een plaatsje zijn.

4 – Op de step

Het is weer even wat anders; met de hele familie op de step. Een step is een snel en handig vervoersmiddel in de grote stad. Ondertussen doe je een speurtocht, die je leidt langs de mooiste plekjes in de omgeving.

5 – Bezoek eens een pretpark

Volop vertier vind je in een pretpark. Er is van alles te doen en te zien. Samen in de achtbaan, plezier maken in de attracties en lekker samen eten. Kortom, een dagje echt genieten!

6 – Het water op

Heb je een familie die graag het water op gaat? Dan is een rondvaart op de boot een leuk familie-uitje. Er zijn korte tochten waarbij je de bijzonderheden van een stad ontdekt, maar het is ook mogelijk om een geheel verzorgde dagtocht te boeken.

7 – Naar het klimbos

De actieve familie gaat op avontuur in het klimbos. Lekker klimmen en klauteren op het klimparcours. En, zit je helemaal bovenin de bomen? Kijk eens goed om je heen en geniet van het mooie uitzicht.

8 – Volg een workshop

Wil je graag lekker bezig zijn? Laat dan je creativiteit de vrije loop en volg een workshop met de hele familie. Samen bonbons maken, koken, boetseren, schilderen, er is genoeg te kiezen.

9 – Bezoek een roofvogelshow

Bezoek een roofvogelshow en zie hoe deze grote vogels in actie komen. Een indrukwekkend schouwspel. Soms mag je meedoen en dan kan het zomaar zijn dat er een roofvogel op jouw arm landt.

10 – Doe oud-Hollandse spelletjes

Gegarandeerd speelplezier en even terug in de tijd met het doen van oud-Hollandse spelletjes. Eensgezind of in teams, het wordt een uitje om nooit te vergeten!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *