Horoscoop Stier

Stier is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 21 april en 20 mei. Welke goede en slechte eigenschappen worden door de astrologie toegeschreven aan het sterrenbeeld Stier? Hoe gedraagt een typische Stier zich in een liefdesrelatie? Met welke sterrenbeelden hebben Stieren vaak een succesvolle relatie? En welke sterrenbeelden zijn op het amoureuze vlak meestal juist beslist geen goede match met een Stier? Hoe is het om op je werk een typische Stier als collega te hebben? En hoe is het om met een echte Stier op vakantie te gaan? Hieronder vind je antwoorden op al deze vragen over het sterrenbeeld Stier.

Karakter van een Stier

Stieren staan bekend om hun stabiele karakter. Een typische Stier is erg geduldig in de omgang met andere mensen. Vaak is een Stier ook betrokken en attent. De grote droom van een stier is, om een rustig en regelmatig leven te hebben. Stieren staan echter ook vaak bekend als harde werkers. Ze hebben een groot doorzettingsvermogen. Dat hebben ze niet alleen als ze voor zichzelf iets moeten doen, maar ook als ze iemand ergens mee willen helpen.

Koppig

Stieren houden niet van verandering. Een typische Stier heeft het liefst elk jaar dezelfde jaarplanning en doet het liefst alles op zijn eigen manier. Een echte stier verandert ook niet graag van gedachten. Daardoor kan een stier ontzettend eigenwijs zijn in discussies. Je kunt uren tegen een Stier aanpraten en met allerlei goede argumenten komen, maar een Stier zal zijn mening meestal niet of nauwelijks bijstellen.

Welke positieve eigenschappen heeft een Stier?

Wat zijn de positieve eigenschappen die door de astrologie vaak aan Stieren worden toegeschreven? Veel mensen vinden het fijn om bevriend te zijn met Stieren, omdat zij zo ontzettend behulpzaam kunnen zijn. Als je echt in de problemen zit, dan staat een ware Stier voor je klaar. Ook op andere momenten zijn Stieren vaak gul tegenover hun vrienden. Een typische Stier is vaak een harde werker die goed met geld om kan gaan. Het kan ook fijn zijn om lange gesprekken met een Stier te voeren. Vaak hebben Stieren een behoorlijk goed gevoel voor humor, maar ze hebben ook best veel kennis van dingen. Ze kunnen die kennis op een rustige en heldere manier met de gesprekspartner delen.

Negatieve eigenschappen van een Stier

De goede eigenschappen van een Stier hebben helaas ook een keerzijde. Een Stier heeft alle geduld ter wereld wanneer hij jou desnoods drie keer achter elkaar uit moet leggen waarom hij een bepaalde mening over iets heeft. Maar als hij merkt dat jij het totaal niet eens bent met zijn mening en hij jou niet kan overtuigen, dan kan er ineens kortsluiting in het hoofd van de Stier ontstaan. Dan kan hij ontzettend onredelijk, fel en koppig tegen je worden. Ook de befaamde werkkracht van de Stier heeft een keerzijde. Hij kan inderdaad ontzettend hard werken en veel doorzettingsvermogen tonen, zo lang hij grote doelen heeft, voor zichzelf, voor zijn familie en voor zijn vrienden. Maar als een Stier het gevoel heeft dat hij zijn doelen heeft gehaald, dan kan hij daarna soms een lange periode lui en zelfgenoegzaam zijn. Stieren zijn ook vaak nogal autoritair in de omgang.

De Stier en de liefde

Voor een echte Stier is de liefde een serieuze zaak. Ware Stieren gaan niet voor de onenightstands. Ze zoeken naar die ene ware partner, waar ze een langdurige relatie mee kunnen hebben. Het liefst tot in den eeuwigheid. Stieren zijn daarom vaak erg kieskeurig, ze willen zeker niet zomaar met allerlei verschillende types daten. Ze zoeken echt naar iemand die bij hen past. Vaak hebben ze al heel goed in theorie bedacht hoe hun ideale partner zou moeten zijn, waarbij vooral de innerlijke eigenschappen tellen.

Een relatie met een Stier

De Stier kan een ontzettend trouwe, goedmoedige partner zijn. De echte Stier zal er altijd voor je zijn om je te helpen als je hem nodig hebt. Ook wil een echte Stier graag goed naar jou luisteren. Veel Stieren zijn harde werkers en goede spaarders, dus ze geven ook vaak een goede financiële basis aan een relatie. De echte Stier is echter ook gul in zijn relatie en zal de partner alles willen geven wat diegene volgens hem nodig heeft. Desnoods bouwt hij met zijn eigen handen precies het huis waar de partner van droomt. Helaas heeft een echte Stier ook een keerzijde. Stieren zijn best vaak jaloers en bezitterig. Ook kunnen ze bazig zijn in een relatie. Bovendien kan het gebeuren dat een Stier op een gegeven moment denkt: ‘Nu hebben we alles voor elkaar. We hebben ons droomhuis, we hebben kinderen, we hebben spaargeld, we hebben onze vaste jaarlijkse vakantielocatie en we hebben al een goed pensioen opgebouwd. Nu kan ik op mijn lauweren gaan rusten.’ De voorheen zo sterke en wilskrachtige Stier, kan dan een luie, nukkige partner worden, die het liefst zo weinig mogelijk doet en alles bij het oude wil houden. De Stier heeft geen nieuwe doelen meer en kan dan uitdoven. Zorg er daarom voor dat een Stier toch altijd weer nieuwe doelen in zijn leven heeft. Het liefst natuurlijk doelen die hij samen met jou, de partner, wil behalen.

Een Stier en seks

Echte Stieren zijn op heel veel gebieden erg conservatief. Dat zijn ze dus ook meestal tussen de lakens. Verwacht van een echte stier niet dat hij of zij allerlei standjes uit wil proberen, of spannende locaties op wil zoeken om daar de liefde te bedrijven. Het standje dat veruit het beste past bij een typische Stier is de missionarishouding. Toch kunnen Stieren tijdens het vrijen wel romantisch zijn en de tijd voor je nemen. Als een Stier er echt zin in heeft, dan heeft hij een ontzettend groot uithoudingsvermogen tussen de lakens.

Met welke sterrenbeelden is een Stier een goede match in de liefde?

Met welke sterrenbeelden hebben Stieren vaak een goede, duurzame liefdesrelatie? Met name sterrenbeelden die in een relatie verlangen naar stabiliteit en veiligheid zullen bij een echte Stier vinden wat ze zoeken. De Stier is daarom vaak een goede match met een Maagd. Ook past een Stier best vaak goed bij een Schorpioen. Stieren en Vissen kunnen ook dolverliefd op elkaar worden. Een dromerige Vis vindt het heerlijk dat een nuchtere Stier aan een droomhuis voor hen tweeën bouwt. Een Vis kan ook een Stier inspireren om later in zijn leven te blijven dromen, zodat de Stier altijd naar nieuwe doelen kan blijven streven. Stieren kunnen het in de liefde opvallend vaak ook goed met Steenbokken vinden. Zij hebben mede om praktische redenen vaak een goede, duurzame relatie. Ze zijn allebei stabiel en hebben veel verantwoordelijkheidsbesef.

Met welke sterrenbeelden is een Stier geen goede match in de liefde?

Welke sterrenbeelden zijn vaak helemaal geen goede match voor een Stier in de liefde? Relaties tussen een Stier en een Leeuw verlopen vaak rampzalig. Een Leeuw heeft helemaal geen zin om naar de saaie, lange en goedbedoelde verhalen van een Stier te luisteren. Veel liever luistert een Leeuw naar z’n eigen, hooghartige monologen met als hoofdonderwerp zichzelf. De Stier zal zich in zo’n relatie daarentegen veelvuldig kapot ergeren aan het hoge zelfbeeld dat een echte Leeuw heeft. Ook ergert de Stier zich vaak aan geldverkwistende plannen van de Leeuw. De Stier vindt de Leeuw ook veel te avontuurlijk. Eveneens snapt de Stier er niets van dat de Leeuw zich niet aan regels wil houden die de Stier met allerlei goede bedoelingen voor hun relatie heeft bedacht. Een Leeuw kan de Stier dan heel hard uitlachen, bijvoorbeeld roepend: “Le Roi? C’est moi!” Er zijn veel meer sterrenbeelden die het op de lange termijn niet uithouden met een Stier in een relatie. Het zal op het amoureuze vlak bijvoorbeeld vaak ontzettend fout gaan tussen een Stier en Tweelingen. Stieren zijn immers ontzettend conservatief, terwijl Tweelingen juist altijd nieuwsgierig zijn en op zoek naar nieuwe dingen. Ook Boogschutters zijn op het liefdesgebied vaak een rampzalige combinatie met Stieren. Boogschutters houden zich eveneens niet aan de regels van de Stieren. Bovendien zijn ze te impulsief, te nieuwsgierig, te creatief, te enthousiast en te avontuurlijk voor een Stier. Sterrenbeelden die houden van avontuur, van experimenten, van grote emoties en van vernieuwing, moeten vooral niet een relatie beginnen met een typische Stier.

Werken met een Stier

Hoe is het om een Stier als collega te hebben? Veel mensen zijn erg tevreden met typische Stieren als directe collega’s. Ze zijn vriendelijk, maar vooral ook behulpzaam en kunnen hard werken. Vaak doen Stieren hun werk heel nauwkeurig. Werkgevers en managers zijn vaak ook best tevreden over de Stieren die voor hun werken, maar dat verandert dikwijls als er nieuwe projecten moeten worden opgezet, of als werkmethodes veranderd moeten worden. Stieren haten verandering. De ultieme lijfspreuk van een Stier is: ‘Iedere verandering is een verslechtering.’ Ze zien het nut niet in van vernieuwingen, ze geloven niet dat dit verbeteringen zijn. Bovendien laten Stieren zich niet graag commanderen. Dus als een werkgever of manager eist dat de Stier meedoet in het vernieuwingsproces, dan kan een Stier ontploffen. Hoewel Stieren vaak niet om kunnen gaan met autoritaire leiders als die boven hen staan, zijn Stieren zelf vaak ook nogal autoritair als ze leidinggevende positie hebben. Eveneens zijn Stieren vaak nogal veeleisend ten opzichte van het personeel dat onder hen werkt.

Op vakantie met een Stier

Stieren zijn op ontzettend veel gebieden conservatief en dat geldt vaak ook voor hun vakantieplannen. Echte Stieren houden niet van verrassingen en van avonturen. Een typische Stier is iemand die het liefst elk jaar naar dezelfde locatie op vakantie gaat en daar ook jaarlijks ongeveer hetzelfde doet. Er zijn zelfs Stieren die op hun oude dag ieder jaar naar hetzelfde vakantiedorp gaan, waar ze vroeger als kind ook met hun ouders naartoe gingen. Hun redenatie daarbij is: ‘Als ik op deze vakantielocatie gelukkig ben, waarom zou ik dan het risico nemen om naar een andere vakantielocatie te gaan?’

Welke beroemde mensen zijn Stieren?

Welke beroemdheden hebben het astrologische zonneteken Stier? Befaamde stieren zijn onder meer Sigmund Freud, Al Pacino, Johan Cruijff, Karl Marx, William Shakespeare, Salvador Dali, Saddam Hoessein, Wim de Bie, Koningin Maxima, Sven Kramer, Michael van Gerwen, Fred Astaire en Willie Nelson.

Meer over


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *