Horoscoop Boogschutter

Dit is het karakter van Boogschutter

Een Boogschutter heeft een positieve kijk op het leven en is humoristisch aangelegd. De optimistische Boogschutter ziet altijd het goede in mensen en sluit gemakkelijk vriendschappen. Mensen met dit sterrenbeeld staan erom bekend inspirerend en enthousiast te zijn. Ze zijn ook ‘open minded’. Eigenlijk is niets te gek voor Boogschutters, ze zijn overal voor in. Een tikkeltje eigenwijs zijn Boogschutters wel. En ze kunnen ook een grote mond hebben. Hun directe uitspraken en ongefilterde meningen worden niet altijd gewaardeerd. Maar dankzij hun innemende karakter en hun humor weten Boogschutters meestal de vrede wel te bewaren.

De Boogschutter is oprecht

Een boogschutter hecht veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Positieve, zuivere mensen hebben aan de boogschutter een trouwe bondgenoot. Maar een bedrogen boogschutter zal afstand nemen en zich afsluiten. Boogschutters hebben een afkeer van negativiteit. Negatieve mensen ontlopen ze, terwijl ze zich voelen aangetrokken tot positieve energie. Ook hun eigen negatieve emoties onderdrukken ze het liefst. Boogschutters praten niet graag over negatieve ervaringen. Deze verwerken ze liever in stilte voor zichzelf. Doorgaan met leven is het motto van de boogschutter. Een boogschutter richt de blik op de toekomst.

Sterke eigenschappen van de Boogschutter

Boogschutters staan bekend om hun positieve en opgewekte karakter. Met een Boogschutter wordt het leven nooit saai. Boogschutters zijn namelijk steeds op zoek naar nieuwe belevenissen en avonturen. Ze zijn ook filosofisch ingesteld en houden ervan om met nieuwe ideeën te spelen. De Boogschutter is een typische ‘out of the box’ denker. Door hun sociale en innemende karakter kunnen ze anderen gemakkelijk overtuigen van hun ideeën. Boogschutters zijn bij uitstek in staat om anderen mee te trekken in hun plannen.

Zwakke eigenschappen van de Boogschutter

Het nadeel van hun enthousiaste en overtuigende aard is dat Boogschutters al snel worden gezien als drammerig en betweterig. Ze leggen zich niet makkelijk ergens bij neer en hebben een allergie voor regels, routine en autoriteit.

Ook hebben Boogschutters de neiging om te impulsief te zijn. Ze nemen beslissingen zonder de gevolgen van hun daden goed te overdenken. Boogschutters raken diep teleurgesteld als zaken niet volgens hun plan lopen. Ze gooien hun ideeën dan even snel weer over boord, om vervolgens met een nieuw idee te komen. Dit maakt dat de Boogschutter ongeorganiseerd en chaotisch op anderen kan overkomen.

Boogschutters in het werk

Boogschutters zijn vaak te vinden in functies als vernieuwer, ontwikkelaar en aanjager van projecten. Krijgen Boogschutters de ruimte en een podium om hun nieuwe ideeën te lanceren, dan zullen ze zich als een vis in het water voelen. Daarom zijn Boogschutters dan ook vaak te vinden in leidinggevende posities. Boogschutters hebben een broertje dood aan regels en procedures. Wanneer hen teveel beperkingen worden opgelegd, dan zal hun enthousiasme doven en kunnen ze gedemotiveerd raken. Als collega is de Boogschutter een vrolijke noot, die de sfeer positief kan beïnvloeden. Maar de Boogschutter is niet echt een teamspeler. Daarvoor gaat dit sterrenbeeld vaak teveel op in de eigen plannen en ideeën. Ook de soms schaamteloze directheid van de Boogschutter kan collega’s in het verkeerde keelgat schieten.

De leefstijl van de Boogschutter

Het actieve en drukke leven van de Boogschutter vraagt veel energie. Ook bij Boogschutters die een ogenschijnlijk rustig leventje leiden, draaien de hersenen vaak op volle kracht. De Boogschutter staat altijd ‘aan’, ook al is dit van buiten niet direct te zien. Daarom is het belangrijk dat Boogschutters zich op tijd ontspannen en voldoende rust zoeken. Een regelmatig slaappatroon is voor de Boogschutter van essentieel belang. Ook heeft de Boogschutter behoefte aan ontspannende activiteiten, waarbij dit sterrenbeeld even het hoofd kan leegmaken. Boogschutters kunnen gevoelig zijn voor stress en burn-out. Emoties worden soms teveel opgekropt, want de Boogschutter praat niet graag over negatieve zaken. Sporten kan helpen om te ontspannen en de stress-hormonen kwijt te raken.

De Boogschutter in de liefde

In de liefde is de Boogschutter impulsief en positief. Liefde op het eerste gezicht is eerder regel dan uitzondering bij de Boogschutter. Dit sterrenbeeld kan acuut in vuur en vlam raken en zal dan alles doen om het hart van de nieuwe liefde te winnen. De extraverte Boogschutter verleidt met humor en pittige conversaties. De liefdespartner wordt verrast met spontane uitstapjes en spannende avonturen. Met een Boogschutter wordt de liefde nooit saai of eentonig, want routine is niets voor dit sterrenbeeld.

De Boogschutter in relaties

Boogschutters binden zich niet graag. Ze zijn gesteld op hun vrijheid. Hun speelse en onafhankelijke aard plaatst ze telkens weer voor nieuwe uitdagingen. Daardoor kunnen Boogschutters moeite hebben om zich te binden aan een langdurige levenspartner. Maar wanneer ze iemand ontmoeten die hun avontuurlijkheid en drang naar vrijheid respecteert, kunnen ze een loyale en toegewijde partner zijn. Eén ding is zeker: met een Boogschutter als partner wordt het leven niet snel saai en eentonig.

Daten met de Boogschutter man

Boogschutter mannen houden van partners die een tikkeltje mysterieus zijn. Ze vinden het spannend als ze hun partner niet gelijk kunnen doorzien en moeite moeten doen om geheimen te ontrafelen. De Boogschutter man houdt van actie. Tijdens de eerste date zal hij het liefst iets ondernemen met zijn partner. En dat mag best een spannende of avontuurlijke activiteit zijn. Een Boogschutter man voelt zich aangetrokken tot een partner die open en natuurlijk overkomt. Teveel uiterlijke schijn en aanstellerig gedrag zijn grote afknappers voor de Boogschutter man. Dit sterrenbeeld heeft het gelijk door als iemand hem probeert te verleiden met vleierij en onoprechte complimenten. Een positieve klik op gevoelsniveau is voor de Boogschutter man belangrijk.

Daten met de Boogschutter vrouw

Ook de Boogschutter vrouw wil tijdens de eerste date het liefst iets ondernemen. En daarbij is ze overal voor in. Een romantische bootocht, naar een pretpark of samen naar een Escape room, de Boogschutter vrouw gaat graag mee. Een Boogschutter vrouw kan enthousiast worden van een avond dansen in een nachtclub, maar houdt ook van een intiem etentje in een gezellig restaurant. Tijdens haar eerste date is de Boogschutter vrouw een onderhoudende en charmante gesprekspartner. Ze zal haar partner betoveren met haar humor en originele opvattingen. Maar ze zal niet direct haar ware emoties tonen. De Boogschutter vrouw zal eerst rustig haar partner peilen en observeren. De beste manier om haar hart te winnen, is om het gesprek luchtig en positief te houden. Van zware gesprekken zal de Boogschutter vrouw dichtklappen. En als haar partner negatief is, zal er niet snel een tweede date in zitten.

Het seksleven van de Boogschutter

Zowel de Boogschutter man als de Boogschutter vrouw hebben een hoge seksdrive. Ook hebben ze een grote fantasie op seksueel gebied. Boogschutters zijn tijdens de seks gericht op het hebben van pret. Er mag gelachen worden in bed. Ook is de Boogschutter nieuwsgierig en zal deze enthousiast uitzoeken wat de bedpartner lekker vindt. Van schaamte of verlegenheid heeft de Boogschutter geen last tijdends de seks. Avontuurlijkheid en het ontdekken van nieuwe sensaties, daar loopt een Boogschutter altijd warm voor. De Boogschutter vrouw laat zich graag verrassen. En dat hoeft echt niet alleen in bed te gebeuren. Een Boogschutter vrouw kan seks in een orgininele setting wel waarderen. De Boogschutter man is in zijn hart een echte jager. Het windt hem op als hij zijn best moet doen voor zijn bedpartner. En hij heeft er niet snel genoeg van. Als het aan de Boogschutter man ligt, dan mag seks meerdere keren per dag op het menu staan.

Welke sterrenbeelden zijn geen match voor Boogschutter?

Voor de sterrenbeelden Stier, Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen heeft een relatie met Boogschutter minder kans van slagen. De Stier heeft behoefte aan veiligheid en geborgenheid, wat door Boogschutter als snel als bezitterig en jaloers gezien wordt. Kreeft is een gevoelig sterrenbeeld. Misschien in eerste instantie een uitdaging voor Boogschutter, maar omdat de laatste geen blad voor de mond neemt, raakt Kreeft al snel gekwetst. En Boogschutter kan niet tegen de gewetste negativiteit van Kreeft. Met een Maagd botst het bijna altijd. Boogschutter kan niet tegen strakke regels, terwijl Maagd van regelmaat en structuur houdt. Bovendien heeft Maagd de neiging om pessimistisch te zijn. En daar loopt de optimistische Boogschutter al snel voor weg. Ook Steenbok is teveel gehecht aan regels en routine voor Boogschutter, die zich al snel gevangen zal voelen. Vissen zijn geen geen match voor Boogschutter, want Vissen kunnen niet tegen de onomwonden eerlijkheid van Boogschutter.

Welke sterrenbeelden zijn wel een match voor de Boogschutter?

Het staat geschreven in de sterren, dus het moet wel kloppen. De Boogschutter heeft de beste match met: Weegschaal, Ram, Tweelingen, Leeuw en Schorpioen. Een Boogschutter zal enorm gefascineerd zijn door de rijke fantasie van Weegschaal. Met dit vrijheidslievende sterrenbeeld zal de verveling niet snel toeslaan.

Ram en Boogschutter zitten qua gevoel voor avontuur op dezelfde golflengte. En omdat Ram een ‘open minded’ sterrenbeeld is, zal deze de vrijgevochten geest van Boogschutter goed accepteren. Met Tweelingen kan Boogschutter heerlijk flirten. Beide sterrenbeelden maken graag een feestje van het leven. Avontuur gegarandeerd, maar of deze twee vrolijke sterrenbeelden elkaar kunnen blijven boeien, is de vraag. Leeuw is een potentiële langdurige levenspartner voor de Boogschutter. De leeuw geeft Boogschutter namelijk graag de vrijheid waar deze zo op gesteld is. Maar Boogschutter zal wel steeds moeten laten blijken hoe waardevol Leeuw als partner is. Schorpioen is net zo direct en open als Boogschutter. Geheimen of misverstanden zullen tussen deze twee sterrenbeelden niet snel ontstaan. Maar Schorpioen zal de negatieve en kritische trekjes wel in bedwang moeten houden om Boogschutter voor langere tijd aan zich te binden.

Meer over


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *