Horoscoop tweelingen
© Pixabay.com

Wie geboren is tussen 21 mei en 21 juni heeft als astrologisch zonneteken tweelingen. Wat zijn de goede en slechte eigenschappen van tweelingen? Hoe gedragen tweelingen zich in de liefde? Welke sterrenbeelden kunnen volgens de astrologie juist wel of juist niet een succesvolle liefdesrelatie met tweelingen krijgen? Hoe is het om samen te werken met tweelingen? En wie zijn beroemdheden met het sterrenbeeld tweelingen?

Karakter van tweelingen

Tweelingen worden geboren in de volle lente, als de natuur in bloei staat en de zomer eraan komt. Vaak zijn tweelingen daarom echte zonnekinderen. Ze zijn positief, ze stralen. Tweelingen hebben interesse in heel uiteenlopende onderwerpen. Ze houden doorgaans van communiceren; veel tweelingen praten ontzettend graag met allerlei mensen en hebben dan dikwijls een oprechte interesse in de onderwerpen die de ander aanbrengt.

Praten zonder einde

De liefde van tweelingen voor het praten kan gezellig en interessant zijn, maar er zijn ook mensen die het vervelend vinden. Tweelingen blijven vaak doorvragen naar redenen van dingen, ook als de ander daar duidelijk niet hardop over wil spreken. Mensen die zich ergeren aan tweelingen zullen hen ‘praatziek’ noemen. Dit is echter wel een minderheid, de meeste mensen vinden het juist aangenaam om een gesprek met een typische tweeling te hebben.

Goede eigenschappen tweelingen

Tweelingen worden vaak als charmant en intelligent beschouwd. Dit komt mede door de goede communicatieve vaardigheden die veel tweelingen hebben. Ook vinden de meeste mensen het aangenaam dat tweelingen vaak een positieve instelling hebben. Tweelingen worden ook beschouwd als flexibel en veelzijdig. Bovendien valt er met tweelingen dikwijls heel wat te lachen: ze beschikken over een scherp gevoel voor humor. Tweelingen komen vaak over als sprankelende persoonlijkheden.

Slechte eigenschappen tweelingen

Tweelingen zijn vaak niet vies van een ‘leugentje om bestwil’. Zij praten dit tegenover zichzelf goed, door te beweren dat ze dit doorgaans met goede bedoelingen doen. Tweelingen vertellen bijvoorbeeld vaak niet de hele waarheid als ze willen dat de sfeer in een gesprek goed blijft. Het gevaar bestaat echter, dat dit een steeds sterkere gewoonte wordt bij tweelingen en ze steeds vaker om tactische redenen gaan liegen. Een andere negatieve eigenschap die je best vaak bij tweelingen ziet, is dat ze een neiging hebben tot roddelen. Mede omdat ze erg nieuwsgierig en praatvaardig zijn, wisselen ze graag met vrienden de laatste ‘gossip’ uit. Een eigenschap van tweelingen die onsympathiek overkomt, is dat ze op den duur best vaak uitgekeken raken op iemand die ze in eerste instantie wel interessant vonden. Ze laten dan iets te duidelijk merken dat ze op diegene zijn uitgekeken.

Piekeren of filosoferen

Wat tweelingen vaak van zichzelf een slechte eigenschap vinden, is dat ze overdreven veel piekeren en daarom niet tot besluiten kunnen komen. Vrienden en kennissen van tweelingen vinden dit helemaal niet altijd een slechte eigenschap. Dikwijls vinden ze het in gesprekken juist fijn dat tweelingen bij veel onderwerpen alle kanten van de medaille laten zien, wat bij die vrienden en kennissen best vaak tot nieuwe inzichten kan leiden.

Tweelingen in de liefde

Hoe zijn tweelingen in de liefde? Een tweeling is van nature een echte flirt. Stiekem zijn tweelingen namelijk altijd heel nieuwsgierig naar nieuwe avonturen. Een tweeling is ook vaak bang om zich te vervelen. Dit klinkt misschien allemaal negatief voor mensen die een monogame relatie met een tweeling willen, maar toch is daarover goed nieuws. Ondanks die eeuwige, oppervlakkige drang naar flirten en nieuwe avonturen, wil een tweeling eigenlijk het liefst een vaste partner hebben. Tweelingen haten het om alleen te zijn; het vinden van een goede, vaste wederhelft is eigenlijk hun grootste ideaal. In een relatie met een tweeling moeten de beide partners er op allerlei manieren wel op letten dat het nooit echt saai wordt. Een tweeling haat saaiheid en zou in zo’n situatie toch de fout in kunnen gaan. Dit is natuurlijk bovenal een verantwoordelijkheid voor de tweeling zelf. Als hij bang is dat het leven samen met de vaste partner saai wordt, dan moet hij er vooral zelf voor zorgen dat dit niet gebeurt en jullie samen meer leuke dingen gaan doen.

Tweelingen en relatieproblemen

Als tweelingen problemen hebben in een relatie, dan houden ze er vaak van om te proberen om dit heel uitgebreid uit te praten. Het liefst willen ze vele uren achter elkaar met hun partner hierover praten, net zo lang tot ze een rationele oplossing hebben gevonden. En als het praten met de partner niet lukt, dan willen ze het liefst uren met mensen uit hun omgeving, zoals vrienden en familie, over die problemen praten. Je moet wel tegen zulke eindeloze praatsessies bestand zijn, als je een relatie met een typische tweeling wil.

Tweelingen en seks

Tweelingen willen er ook veel aan doen om te voorkomen dat hun seksuele relatie niet saai wordt. Ze houden ervan om seks te hebben op spannende locaties. Ze proberen graag nieuwe standjes uit. Het schijnt dat tweelingen ook opvallend vaak porno kijken, op zoek naar inspiratie voor nieuwe standjes. Tweelingen willen vooral dat seks een leuk avontuur is. Zo maken tweelingen ook best vaak grappen tijdens de seks. Veel tweelingen houden er niet van om seks te hebben in het donker, aangezien ze graag zien hoe de partner tijdens het liefdesspel reageert.

Met welke sterrenbeelden hebben tweelingen een goede match in de liefde?

Wat zijn sterrenbeelden waarmee tweelingen vaak een succesvolle liefdesrelatie hebben? Leeuwen kunnen het in de liefde dikwijls goed vinden met tweelingen. Leeuwen en tweelingen zijn allebei positief ingesteld. De basis van het succes van hun relaties is echter vooral dat leeuwen en tweelingen veel lange en diepgaande gesprekken met elkaar kunnen voeren. Leeuwen hebben een hoog zelfbeeld, maar zijn ook extravert en communicatief. Zij houden er vooral van om veel over zichzelf en hun eigen visie te vertellen, maar leeuwen kunnen er ook goed mee omgaan als tweelingen scherpe vragen stellen over hun ideeën en plannen. Leeuwen en tweelingen maken vaak elkaars denkwereld rijker en beter. De ram is ook een goede match op het liefdesgebied met de tweeling, maar dan op een heel andere manier: er is vaak heel veel seksuele energie tussen rammen en tweelingen. Daarbij moet overigens wel worden aangetekend dat tweelingen en rammen in theorie heel verschillende seksuele voorkeuren hebben. Waar de ram het liefst dagelijks een vluggertje heeft, zonder veel na te denken over het standje, daar wil een tweeling juist experimenteren op het erotische vlak. Als de ram en de tweeling erin slagen om dit te combineren (vaak korte seks hebben, maar het toch dikwijls op een avontuurlijke manier doen), dan kunnen ze een uitermate succesvolle erotische relatie hebben. Andere sterrenbeelden waarmee tweelingen dikwijls succesvolle relaties hebben zijn de waterman en de weegschaal. Vaak voelt een tweeling hen goed aan qua gevoelsleven, wat ervoor zorgt dat dit heel duurzame, gelukkige liefdesrelaties kunnen worden.

Met welke sterrenbeelden hebben tweelingen een slechte match in de liefde?

Tot de sterrenbeelden die vaak geen goede match in de liefde zijn met tweelingen, behoren onder meer de stier, vissen, maagd, kreeft, steenbok en schorpioen. Met name de stier, vissen en maagd vinden tweelingen vaak te onrustig en niet betrouwbaar genoeg voor een duurzame relatie. De schorpioen is vaak beslist geen match met tweelingen, omdat veel tweelingen op allerlei gebieden de nuances opzoeken, terwijl voor de schorpioen veel dingen duidelijk goed of slecht zijn. Tweelingen en steenbokken zijn geen goede match omdat ze allebei van elkaar het gevoel krijgen dat ze te weinig vrijheid in hun relatie hebben. Tussen tweelingen en kreeften gaat het dikwijls niet goed omdat tweelingen liever een stabielere partner hebben voor een duurzame relatie en ze een kreeft vaak te emotioneel vinden. Een tweeling houdt meer van rationaliteit dan van de grote emoties van een kreeft.

© Pexels.com

Tweelingen op het werk

Tweelingen hebben heel wat kwaliteiten die van pas kunnen komen op de werkvloer. Ze zijn dikwijls erg communicatief, positief, flexibel en rationeel. Ook staan ze vaak open voor nieuwe plannen. Als een werkgever zijn beleid puur op basis van astrologie zou doen, dan zou hij bij nieuwe projecten gebruikmaken van de kwaliteiten van met name tweelingen en rammen. Dit zijn echte pioniers, die er open voor staan om op hun werk iets heel nieuws te doen. Zij hebben ook de denkkracht en de energie om samen van zo’n nieuw idee iets moois te maken. Rammen en tweelingen zijn echter vooral succesvol op de korte termijn. Als tweelingen te lang met een bepaald project bezig zijn, dan zijn er twee manieren waarop het dikwijls fout kan gaan. De eerste optie is dat de tweeling het saai begint te vinden, er met z’n hoofd niet meer bij is en kwalitatief minder goed werk aflevert dan voorheen. De tweede optie is dat de tweeling z’n best doet om het werk niet saai te vinden, maar dan juist te veel gaat piekeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het project, waardoor hij of zij steeds besluitelozer wordt. Ook rammen zijn op de langere termijn vaak niet meer geïnteresseerd in zo’n project dat ze ooit hebben opgezet. Op de lange termijn is het daarom beter om zo’n project niet door echte pioniers zoals een tweeling of een ram te laten leiden, maar door een stabielere leider met charisma, zoals een leeuw, die graag het hele team dat aan het project werkt bij elkaar houdt, alsof het een familie is.

Tweelingen op vakantie

Graag gaan tweelingen op vakantie naar een locatie waar veel mensen zijn en veel te beleven is. Voor elke tweeling kan dit weer iets anders zijn: de ene bezoekt graag een grote stad zoals New York of Rome, de ander gaat juist naar een feesteiland zoals Ibiza. In ieder geval zoeken ze een plek die vooral niet saai mag zijn.

Beroemde tweelingen

Welke beroemdheden hebben tweelingen als astrologisch zonneteken? Daartoe behoren onder meer Clint Eastwood, Thomas Mann, Angelina Jolie, Che Guevara, Rafael Nadal, Paul McCartney, Henry Kissinger, Anne Frank, John F. Kennedy, Johnny Depp, Marilyn Monroe, Donald Trump, Paul Gauguin, John Wayne en Naomi Campbell.

Meer over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *