Horoscoop Schorpioen

Ben jij of ken jij een schorpioen, dan zal je heel veel herkenningspunten treffen in dit uitgebreide en gedetailleerde artikel. We zullen het sterrenbeeld schorpioen goed onder de loep nemen en alle goede en slechte eigenschappen op een rij zetten. Ook zullen we omschrijven bij welke sterrenbeelden de schorpioen het beste past. Heb je gevoelens voor een schorpioen en wil je zien wat voor raakvlakken er tussen jullie sterrenbeelden zit, dan zit je hier goed. Van karaktereigenschappen tot de liefde, alle belangrijke onderwerpen omtrent het sterrenbeeld van een schorpioen zullen we behandelen.

Omschrijving Schorpioen: Het karakter

Een schorpioen staat bekend als dé verleider binnen de wereld van de sterrenbeelden. Een schorpioen is aantrekkelijk, sexy en staat altijd in het middelpunt. Of de schorpioen dit nu wilt of niet. De gehele energie en aura van de schorpioen trekt andere enorm aan en dit maakt de schorpioen voor iedereen onweerstaanbaar. Een schorpioen is doelgericht, vastbesloten, direct en mysterieus. Ook is een schorpioen extreem loyaal, diepgaand, zeer intuïtief en recht door zee. Een schorpioen kan ook redelijk zwart wit zijn. Het is of het één of het ander, er valt in de meeste gevallen geen middenweg te bewandelen. Een schorpioen behoudt het liefst ook alle controle en kan zeer dominant zijn. Je moet van goeden huize komen om het vertrouwen van een schorpioen in die mate te winnen, dat deze je een beetje toelaat en wellicht ook wat van de controle opgeeft. Maar als je eenmaal binnen bent, zal een schorpioen jou tot in een eeuwigheid in zijn of haar hart sluiten.

Het Temperament van een Schorpioen

Net zoals het denken van een schorpioen vrij zwart wit is, is ook het handelen van een schorpioen het ene uiterste of het andere uiterste. Een schorpioen kan zeer lief zijn, maar prik je deze op de verkeerde plek, dan prikt deze je harder terug. Dit kan zich uiten tot verbale agressiviteit. Vooral in ruzies kan een schorpioen flink tekeer gaan. Een schorpioen zal uit zichzelf nooit een ruzie starten, maar zal wel altijd degene zijn die de ruzie zal eindigen. En dit zal niet op een vredevolle manier gaan. Heb je ruzie met een schorpioen dan is het echt hard tegen hard. Schorpioenen kunnen flink onder de gordel steken met hun woorden en opmerkingen. Wanneer een schorpioen gekwetst of geraakt is, is het hek van het dam. De schorpioen zal niet stoppen totdat deze de volledige controle over de ruzie heeft en het maakt een schorpioen niet uit hoever deze hiervoor moet gaan.

De beste tip is om hierin de schorpioen uit te laten razen en geen olie op het vuur te gooien. Je kunt de strijd toch niet winnen. Het enige wat je zult bereiken is de relatiebreuk tussen jou en de schorpioen te vergroten. Schorpioenen vergeven niet snel en staan er om bekend jarenlang wrok te kunnen koesteren. Dit wrok koesteren kan zich soms ook uiten tot het nemen van wraak. De les die je hieruit moet trekken is dat je voorzichtig moet zijn met de schorpioen. Ben jij goed voor de schorpioen is deze ook goed voor jou, beter dan je ooit zal kunnen hopen, dromen of verwachten. Maar kwets jij een schorpioen of maak je deze boos, verstop je dan maar. Geen enkel sterrenbeeld is zo hard in zijn communicatie en acties als een schorpioen.

Positieve Eigenschappen van een Schorpioen

Een schorpioen is eerlijk en recht door zee. Je kunt goed lachten met een schorpioen en je zult je geen moment vervelen met een schorpioen. Omdat de schorpioen een sterrenbeeld van uiterste is, zal deze ook heel veel meemaken. De schorpioen deelt graag zijn wilde, grappige en bijzondere avonturen met een ieder die wilt luisteren.

Ook is een schorpioen zeer intelligent en kun je met een schorpioen hele diepgaande gesprekken voeren. Een schorpioen voedt zichzelf met diepgang en betekenisvolle gesprekken. Merkt een schorpioen dat een connectie als koud en oppervlakkig aanvoelt, zal deze sneller afstand van je nemen. De schorpioen is sexy, maar heeft klasse, stoer maar heeft tegelijkertijd ook een klein hartje.

Negatieve Eigenschappen van een Schorpioen

Schorpioenen zijn doorgaans vrij bezitterig. Dit komt ook doordat een schorpioen soms te maken heeft met verlatingsangst en de drang om controle te behouden. Een relatie met een schorpioen zal soms voelen alsof je wekelijks al dan niet dagelijks aan een kruisverhoor wordt onderworpen. Een schorpioen wilt graag alles weten. Vertrouwen is enorm belangrijk voor een schorpioen. Maar een schorpioen verwacht niks van je wat deze jou zelf ook niet geeft. De schorpioen moet weten dat jij dezelfde inzet toont en dezelfde waarde aan jullie relatie hecht. Doe je dit, dan is er niks aan de hand. Dan zal je de mooiste relatie hebben die je je kan wensen. Laat je hier wat steekjes vallen en maakt jouw gedrag de schorpioen onzeker, dan heb je de poppen aan het dansen. De schorpioen veranderd van een warme en loyale vriend of partner in een koude, kille vreemde. Een schorpioen heeft geen enkele moeite om iemand uit zijn leven te bannen, ongeacht wat de relatie tot deze persoon is en hoelang deze al in het leven van de schorpioen zit.

De Schorpioen en Liefde

De schorpioen houdt en leeft voor de liefde. Net zoals diepgang en betekenisvolle gesprekken de schorpioen voedt, voedt de liefde de schorpioen net zo goed. Een schorpioen is zeer kieskeurig en zeer veeleisend. Maar zoals eerder omschreven, een schorpioen verwacht niks van jou wat deze zelf ook niet biedt. Een schorpioen stelt hele hoge eisen aan zichzelf en daarmee ook aan iedereen om zich heen, zo ook in de liefde. Een schorpioen wilt altijd het beste van het beste omdat deze jou ook precies datzelfde geeft. Een schorpioen is daarom niet makkelijk verliefd, maar eenmaal wel verliefd zal dit zijn voor het leven. Een schorpioen is lief, loyaal en zeer trouw. Laat jij zien dat jij de liefde die de schorpioen jou geeft ook beantwoord, dan zit jij helemaal goed. Jouw onvoorwaardelijke liefde zal beloond worden met de onvoorwaardelijke liefde van de schorpioen.

De Schorpioen in een Relatie

Wie een relatie met een schorpioen wilt, moet sterk in zijn schoenen staan. Het leven met een schorpioen kan voelen als een rit in de achtbaan. Van hele hoge pieken tot hele diepe dalen, het zal allemaal voorbij komen. Echter is er een zeer simpele truc om enkel van de hoge pieken te genieten wanneer je in een relatie met een schorpioen zit. De allerbelangrijkste elementen in een relatie met een schorpioen zijn het bieden onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen. De schorpioen moet zich altijd veilig bij jou voelen. Zodra een schorpioen vermoed dat er achterbakse dingen gebeuren, dat je oneerlijk bent of de liefde niet meer beantwoord terwijl je doet alsof dit nog wel zo is, kan de schorpioen boos worden. En een boze schorpioen, die wil je het liefste niet zien. Wees altijd eerlijk tegen een schorpioen. Op deze manier help je de schorpioen om het gevoel van controle over een situatie te behouden en zal deze minder snel boos worden.

Een relatie met een schorpioen is uniek, bijzonder en nooit saai. De schorpioen zal je altijd op de eerste plaats zetten en je zult ondanks de kenmerkende mysterieuze persoonlijkheid van de schorpioen nooit twijfelen aan het gevoel van de schorpioen voor jou. De schorpioen is goed in het tonen van liefde wanneer deze je heeft binnengelaten. Eenmaal binnen met jij alles voor de schorpioen en zal deze alles doen wat die kan om je gelukkig te maken en gelukkig te houden.

Wel heeft een schorpioen ook tijd voor zichzelf nodig. Daarom is het vertrouwen zo belangrijk. Je hoeft er nooit aan te twijfelen dat de schorpioen in deze vrije tijd rare dingen zal doen om jouw vertrouwen te beschamen. Een schorpioen is een zeer intens sterrenbeeld en ervaart het leven ook heel intens. Soms heeft de schorpioen wat uurtjes of daagjes nodig om hiervan bij te komen en bepaalde zaken in zijn eentje te verwerken. Gun jij de schorpioen deze ruimte, dan heb je een loyale, liefdevolle partner voor het leven. Geef jij de schorpioen een beklemmend gevoel, dan zal deze gaandeweg meer afstand van je nemen.

De Schorpioen Vrouw en Daten

De Schorpioen vrouw is een echte verleider. Ze weet je zo om haar vinger te winden en je zult niet eens doorhebben dat het gebeurd. Ze zal je betoveren met haar mysterieuze persoonlijkheid. Een schorpioen vrouw kan koud en onverschillig overkomen, maar dat is ze zeker niet. Onder de koude houding vloeit een warme golf van sensualiteit en verlangen. Maar dit zal ze niet snel laten zien. Een schorpioen vrouw is zelfverzekerd en weet dat iedereen voor haar charmes bezwijkt. Ze hoeft hier zelf weinig moeite voor te doen. Merk je dat een schorpioen vrouw zich ongeïnteresseerd opstelt, dan is er een grote kans aanwezig dat deze juist zeer geïnteresseerd in je is. Wil je een schorpioen vrouw veroveren, dan moet je het spelletje dat ze nauwkeurig heeft uitgezet meespelen.

De Schorpioen Man en Daten

De Schorpioen man speelt net zoals de schorpioen vrouw een spelletje in de liefde. Ook hij kan onverschillig en koud overkomen, maar dit betekend vaak het tegenovergestelde. Seks is belangrijk voor de schorpioen man, maar deze kan zich tijdens een eerste ontmoeting prima beheersen. Een schorpioen man is dominant maar laat zich ook graag in de watten leggen. Ben jij geïnteresseerd in de schorpioen man, wees dan ook niet bang om dit echt te laten zien. Gooi al jouw charmes in de strijd en wees niet te verlegen maar ga voor een beetje stout. Daar houdt een schorpioen man wel van.

Seks met een schorpioen vrouw

Seks met een schorpioen vrouw is wellicht het beste wat je op dat vlak zal kunnen overkomen. Er is geen ander sterrenbeeld dat beschikt over de passie en sensualiteit waar de schorpioen vrouw over beschikt. De schorpioen vrouw zal alles doen om jou te pleasen. Die standjes die je al heel lang wilt uitproberen, die extraatjes zoals spannende lingerie, massageolie en speeltjes, niks is te gek voor een schorpioen vrouw. Bereid je voor op vuurwerk en een nieuwe verslaving. Want wanneer je eenmaal seks hebt gehad met een schorpioen vrouw wil je niks anders meer.

Seks met een schorpioen man

De Schorpioen man is zeer energiek in bed en wilt graag domineren. Jou tegen de muur aan gooien, over de bedrand leggen om zo de liefde met je te bedrijven. Nice en slow is niet per se iets wat de schorpioen man kenmerkt. Hij wilt hard, passievol en vuurwerk in bed. Het kan soms een beetje ruw aanvoelen, maar op deze manier uit de schorpioen man zijn verlangen naar jou. Hij heeft graag de leiding in bed en zoekt een partner die zich wilt laten domineren in bed. Buiten bed vindt hij het ook wel eens lekker om zelf gedomineerd te worden, maar tussen de lakens wilt hij de touwtjes in handen houden.

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Schorpioen

De sterrenbeelden ram, kreeft en vissen gaan goed met de schorpioen. Deze begrijpen hoe ze met de schorpioen om moeten gaan. De stier, kreeft en vissen zijn over het algemeen vrij stabiele en rustige sterrenbeelden die de passionele schorpioen goed aanvullen. Ze balanceren elkaar op de beste manier. De ram kan ook vrij dominant en gepassioneerd zijn, maar deze erkent dat de schorpioen ook zo is en kan vaak een stap terugdoen zodat de schorpioen in de relatie de dominante kan zijn. Een ram ziet en accepteert de schorpioen voor wie hij is en dat zorgt voor een fijne relatie samen waar het vuurwerk zo nu en dan wel van afspat.

Conclusie over de Schorpioen

De schorpioen is een hele passievolle, bijzondere en unieke persoonlijkheid. Ben jij goed voor de schorpioen, dan is de schorpioen goed voor jou. Loyaliteit, vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde zijn belangrijk voor de schorpioen. Dit is wat hij jou biedt en dit is wat hij ook verwacht. Een relatie met een schorpioen kan veel diepe dalen en hoge pieken kennen, de seks is buitenaards goed en de liefde is zacht, tenzij je de schorpioen kwetst of boos maakt. Dan kan de schorpioen flinke steken onder water geven. Doe je dat niet, dan kan je een heel mooi en liefdevol leven met de schorpioen tegemoet gaan.

Meer over


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *