Horoscoop Vissen

Ben jij nieuwsgierig naar het sterrenbeeld Vissen? Lees hier alles wat je wil weten over de persoonlijkheid, het karakter en de eigenschappen van de Vissen. Ben je zelf een Vissen en wil je ontdekken welke van je kenmerken vanuit je sterrenbeeld gevormd zijn? Lees dan snel verder en ontdek alles over jouw astrologische teken.

Het karakter van Vissen

Vissen staan bekend om hun eindeloze compassie en vergevingsgezindheid. Vissen zijn dromerig, spiritueel, rustig, artistiek, intuïtief en zachtaardig. Ze voelen andermans problemen feilloos aan, tonen medeleven en verstaan de kunst van het luisteren. Het is veruit het meest empathische sterrenbeeld. De Vissen gaat uit van het goede in de mens en ze houden niet van conflicten. Vissen zijn het liefst in gezelschap van gelijkgestemden, maar zijn ook introvert en hebben ruimte en tijd voor zichzelf nodig. Ze zijn meegaand terwijl ze een sterke eigen mening hebben, waardoor het geen meelopers zijn.

Het temperament van Vissen

Vissen hebben een enorm sterke wil en zijn zeer gevoelig. Deze combinatie maakt hen temperamentvol. Ze kunnen als arrogant overkomen, omdat ze overtuigd zijn dat het onmogelijk is om te falen. Een Vissen leeft voluit en neemt geen genoegen met een beetje, dan heeft hij of zij liever niets. Zwelgen in zelfmedelijden, extreme vrolijkheid en extreme verdrietigheid hoort ook bij de Vissen. Ze kunnen anderen op elk moment confronteren met hun gevoelens, ongeacht of het een passend moment is om dit te doen. Samen met de betweterige houding die Vissen aan kunnen nemen, kan dit leiden tot een geïrriteerd of gefrustreerd gevoel bij anderen.

Positieve kenmerken van Vissen

De Vissen heeft een enorm empathisch vermogen, een uitstekend geheugen, is veelzijdig, attent, fantasierijk en leergierig. De wereld van een Vissen is als een film vol betekenis en symboliek. Overal vindt een Vissen sporen van wijsheid en spiritualiteit. Het is het meest intuïtieve en toegewijde sterrenbeeld uit de dierenriem.

Negatieve kenmerken van Vissen

De Vissen is wispelturig, heeft een enorm sterke wil, is erg gevoelig en temperamentvol. De Vissen neemt geen beslissingen en kan de realiteit ontlopen. Zo kan een Vissen anderen ergens de schuld van geven of het slachtoffer spelen als er iets niet goed gaat. Meegaand en empathisch als de Vissen is, kan hij of zij niet tegen ruzie of conflicten. Het haalt het slechtste in zijn of haar persoonlijkheid naar boven en de Vissen trekt zich terug en houdt dit soms heel lang vol. Beloftes nakomen kan ook uitdagend zijn voor Vissen, zo heeft Vissen de neiging gemaakte afspraken last minute af te zeggen.

Vissen en liefde

De Vissen zoekt een diepere, spirituele verbinding met zijn of haar partner. Ze hebben enorm veel liefde om te geven en zijn niet bang voor intimiteit. Door het buitengewoon grote inlevingsvermogen, het kunnen tonen van begrip en het beheersen van de kunst van het luisteren, is het voor anderen heerlijk om in de omgeving van een Vissen te zijn. Ze voelen zich geliefd, belangrijk en veilig. De Vissen wil een relatie waarin vertrouwen en emotionele intimiteit centraal staan, maar soms leidt dit tot onrealistische verwachtingen en teleurstelling in de liefde.

Vissen in een liefdesrelatie

Vissen zijn vaak zeer romantisch en trouw. Het kan moeilijk zijn voor Vissen om oppervlakkige relaties aan te gaan. Vissen heeft het verlangen om volledig samen op te gaan in de relatie met zijn of haar partner, het wil zich als één voelen. Dit kan zover gaan dat het lijkt op de zorg voor een kind en niet die voor een partner. De Vissen geeft meer liefde dan hij of zij ontvangt, waardoor het risico bestaat dat de Vissen uitgeput raakt en veel zelfmedelijden ervaart. Vissen hebben dan ook periodes van eenzaamheid nodig om zich volledig op te kunnen laden.

Liefdesverdriet voor een Vissen man

Een Vissen man kan liefdesverdriet niet verdragen. De pijn is te veel en hij zoekt het liefst direct afleiding in de vorm van een nieuwe affaire, maar kan hier niet van genieten en kan zich niet openstellen. Hij vlucht tijdens deze periode van affaire naar affaire tot hij niet meer kan. Fysiek en mentaal uitgeput van zijn vluchtgedrag moet hij rust nemen en geeft hij eindelijk toe aan zijn liefdesverdriet.

Liefdesverdriet voor een Vissen vrouw

Voor een Vissen vrouw betekent liefdesverdriet een lange weg vol inmense pijnen. Emotioneel onbereikbaar trekt de Vissen vrouw zich terug. De pijn in haar hart is te groot. Ze neemt niemand in vertrouwen en zoekt geen steun, waardoor ze blijft hangen in diep verdriet. Als ze ontdekt dat het tijd is om met deze lijdensweg te stoppen, verdiept ze zich, met een risico om zich te verliezen, in het ontdekken van het geheim van de liefde. Ze richt zich op spirituele vormen die haar helpen om te herstellen.

Daten voor een Vissen vrouw

Verlegen en afwachtend opent de Vissen vrouw zich niet snel. Ze wacht tot iemand haar belangstelling verovert en houdt ervan gecharmeerd te worden met bijvoorbeeld complimentjes. De Vissen vrouw is in voor allerlei soorten dates en start enthousiast en nieuwsgierig aan iedere date. Ze lijkt misschien makkelijk te veroveren, maar laat zich niet voor de gek houden! De Vissen vrouw ziet en voelt direct of haar date oprecht is of niet. Een vervolg is dan ook volledig afhankelijk van de oprechtheid en verbinding tijdens de eerste date.

Daten voor een Vissen man

Romantiek, gul, gevoelig en een zeer goede luisteraar, deze man is een dromer en wil alles geven tijdens een eerste date! Zijn verwachtingen zijn vaak niet realistisch, waardoor hij teleurgesteld wordt. Hierdoor vraagt hij iemand niet snel mee uit en kan hij beter daten met iemand die iets dominanter is om zo zijn ideeën over de liefde realistisch te houden.

Het libido van een Vissen

Vissen zijn leuk in bed als er een sterke fysieke connectie is. Romantisch en verleidelijk beschikken Vissen over een levendige fantasie. Het libido is hoog en de Vissen wil langzaam en uitgebreid de seks beleven. Als je een Vissen goed kunt opwinden, kan een vrijpartij aanvoelen als hallucinant, er zijn geen remmingen. Romantisch als de Vissen is, draait het voor een Vissen om het creëren van de juiste stemming en volledig opgaan in wat de ander prettig vindt.

Een Vissen vrouw onder de lakens

De Vissen vrouw wil de wensen van haar sekspartner uit laten komen, maar doet dit alleen als haar partner de juiste snaar raakt. Deze mysterieuze vrouw houdt van rollenspellen en als lieve woordjes in haar oor gefluisterd worden. Voor haar is het voor- en naspel het belangrijkste onderdeel van de seks en nog belangrijker dan de daad zelf.

Een Vissen man onder de lakens

De Vissen man heeft een grote seksuele drang en is sensueel en romantisch. Ook voor de Vissen man is het voorspel erg belangrijk. Hij houdt ervan als hij langdurig wordt opgewonden en het klaarkomen zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Hij kijkt graag romantische of erotische films samen met zijn sekspartner en dit voor, tijdens en na het bedrijven van de liefde.

De perfecte match sterrenbeelden met Vissen

De Kreeft, Steenbok en Schorpioen zijn een perfecte match met Vissen. Net als Vissen kunnen deze sterrenbeelden zich goed aanpassen en zijn ze erg flexibel. Met een bepaalde kijk op het leven zorgen ze ervoor dat de Vissen de juiste richting inslaat. Met een Kreeft heeft een Vissen zelden conflicten, want ze voelen elkaar intuïtief perfect aan. De Steenbok maakt een Vissen gelukkig, want de Steenbok is dominant, regelt alles en neemt belangrijke beslissingen. Tussen een Schorpioen en een Vissen is er een magische aantrekkingskracht. Ze begrijpen elkaar op een dieper niveau en hebben beide ruimte nodig voor zichzelf.

Vissen zijn geen match met deze sterrenbeelden

De Ram, Boogschutter, Tweelingen, Waterman en Weegschaal zijn geen match voor de Vissen. De Ram is te grof, te zelfzuchtig en te luid voor de Vissen. De Boogschutter zegt alles zonder pardon, is te bot en kan de Vissen niet kalmeren. Tweelingen heeft geen gemeenschappelijk doel met de Vissen, hoewel ze samen wel veel plezier kunnen hebben. De Waterman en de Vissen begrijpen elkaar niet, hun karakters lijken onverenigbaar en het één worden met de partner is simpelweg het belangrijkste voor de Vissen. Tot slot is de Vissen besluiteloos net als de Weegschaal, waardoor deze twee elkaar tot waanzin kunnen drijven.

Vissen kunnen het goed vinden met deze sterrenbeelden

Vissen zijn goed met de Stier, de Maagd en de Leeuw. De Stier kan alle zorgen van de Vissen wegnemen. De Maagd is een goede match zolang de Vissen in een relatie de druk vanuit Maagd aankan en als de Leeuw zich emotioneel volledig open kan stellen en er volledig wederzijds vertrouwen is, dan kan een Vissen erg gelukkig worden met een Leeuw.

Verliefde Vissen

Een verliefde Vissen gaat voor romantiek en laat zich volledig meegesleurd worden in emoties. De verbinding moet echt zijn en zij of hij wil voelen en ervaren dat twee zielen samenkomen. De Vissen wil dat de verliefdheid zo lang mogelijk duurt en geniet van iedere minuut. Innemend, sensueel en charmant kenmerkt dan ook de verliefde Vissen.

Trouwdag van Vissen

Voor een Vissen vrouw is haar huwelijksdag de belangrijkste dag van haar leven, want ze droomt al heel haar leven over hoe deze dag eruit zal zien. Voor de Vissen man staat deze dag volledig in het teken van zijn aanstaande. Zolang zijn bruid volledig gelukkig is over de dag, dan is het goed voor de Vissen man. Het allerbelangrijkste voor Vissen van de trouwdag is dat ze eindelijk echt één worden met hun partner.

Vissen als huwelijkspartner

Continue investering in de relatie, dat is wat de Vissen doet gedurende het hele huwelijk. De Vissen is het meest onzelfzuchtig van alle tekens uit de dierenriem. Hij of zij zorgt dan ook dag en nacht, jaar in jaar uit voor de huwelijkspartner en houdt goed in de gaten hoe het mentaal en fysiek gaat met zijn of haar huwelijkspartner.

Vissen en vreemdgaan

Een Vissen is trouw, loyaal en zijn of haar relatie is enorm belangrijk. Een Vissen gaat niet vreemd als deze zielsveel houdt van zijn of haar partner. Een alleenstaande Vissen kan eenvoudig te verleiden zijn, maar een Vissen in een relatie wordt hooguit gevleid, want hij of zij doet alles voor zijn relatie en liefdespartner.

Vissen als ex

De Vissen hoeft liever geen vriendschap met een ex-partner. Het vertrouwen is weg en daarmee ook de behoefte aan een (vriendschappelijke) relatie. De Vissen stelt zich niet meer open, maar kan wel naar de ex-partner luisteren als deze hulp nodig heeft en zich tot de Vissen wendt.

Vissen en vriendschap

De Vissen is een vriend voor het leven, door dik en dun staat de Vissen je bij. De Vissen heeft daarom geen behoefte aan grote groepen vrienden, want oprecht tijd hebben en investeren in vriendschappen is veel belangrijker. Met een trouwe, gevoelige en begrijpende Vissen als vriend kan je de hele wereld aan en ongelooflijk veel plezier beleven. Een Vissen staat altijd voor een vriend klaar, geen probleem is te groot of te klein voor de Vissen om je te helpen.

Vissen op het werk

De Vissen werkt efficiënt, nauwgezet en kan zich volledig verliezen in zijn of haar baan. Hij of zij schittert in de juiste baan, maar omdat de Vissen zo gevoelig en empathisch is, kan dit de Vissen op de werkvloer in de weg staan. Een leidinggevende baan lijkt daarom uitdagend en een meer spirituele of verzorgende baan beter passend.

Vissen als collega

De Vissen is een fijne collega, hij of zij blijft zich aanpassen aan collega’s en is erg verdraagzaam. De Vissen heeft een fijne en gemoedelijke werksfeer nodig om goed te functioneren en heeft moeite met conflicten. De Vissen is een vriendelijke en warmhartige collega die oprecht interesse toont in collega’s en zal hen niet beledigen of uitschreeuwen, maar de Vissen kan zich wel volledig terugtrekken als hij of zij zich niet veilig voelt op de werkvloer.

Vissen en stress

De Vissen is het gevoeligste teken van de dierenriem en ervaart dan ook snel stress. De Vissen kan bij stress nerveus worden of overspoeld worden door gevoelens. Vormen van spirituele activiteiten zoals yoga kunnen de Vissen helpen om balans te houden.

Levenslessen voor Vissen

Voor de Vissen is het een belangrijke levensles dat deze dromer niet blijft hangen in een fantasiewereld, maar meer nuchter met beide benen op de grond (blijft) staan. Zo kunnen de Vissen opgaan in hun bewondering voor anderen en hun ideeën. Het helpt de Vissen om alert te blijven om geen obsessie voor deze mensen te creëren.

Vissen als kind

Het Vissenkind heeft een groot hart en enorm veel liefde te geven. Vol van vertrouwen zien ze het goede in mensen. Ze leven mee met andere kinderen en met dieren. Het Vissenkind is erg gevoelig en voelt direct aanwezige sferen en gemoedstoestanden van mensen aan. Creatief, fantasierijk, muzikaal en vaak gek op water zijn het dromers die duidelijke regels nodig hebben, zodat ze niet verdwalen in verleidingen.

Vissen en reizen

Als een vis in het water houdt de Vissen van waterachtige gebieden. Heerlijk dromen op vakantie en dit aan of in het water. Het ontdekken van afgelegen plekken maakt de Vissen blij. Cultuur, muziek en dans maken de vakantie dan ook helemaal compleet.

Vissen en gezondheid

De gezondheid van een Vissen kan kwetsbaar zijn en de Vissen heeft over het algemeen een langere herstelperiode nodig dan andere tekens uit de dierenriem, dit geldt zowel op emotioneel als fysiek vlak. De Vissen kan lijden aan depressies door mogelijk zwelgen in zelfmedelijden. Een Vissen doet er goed aan om structureel een goede nachtrust te hebben en een gezond dieet aan te houden.

Meer over


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *