Horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de eigenschappen van een Kreeft? Voel je je een echte Kreeft en wil jij graag meer weten over je eigen persoonlijkheid en karaktereigenschappen, en hoe deze jou hebben gemaakt tot wie jij bent? Deze pagina over het sterrenbeeld Kreeft geeft antwoord op al je vragen en voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Karaktertrekken van een Kreeft

Over het algemeen zijn mensen met het Sterrenbeeld Kreeft vriendelijk, hebben een grote fantasie, zijn overtuigend, hebben veel geduld en zijn graag samen met vrienden of familie. Een Kreeft staat niet zo graag in het middelpunt van de belangstelling, en weet wat hij of zij te bieden heeft. Een Kreeft is niet heel veeleisend, maar als ze ergens voor vechten, dan doen ze dat ook met hun volledige hart. Kreeften kunnen heel overredend overkomen als ze ergens in geloven. Ze gaan liever geen confrontaties aan, maar als ze dit wel doen, dan kunnen ze behoorlijk intimiderend overkomen. Een Kreeft houdt niet van onbekende situaties, kan zijn emoties niet altijd in bedwang houden, en is soms wat schuw. Andere mensen hebben soms moeite met het lezen van de Kreeft, zeker als de Kreeft een vrij teruggetrokken leven leidt. De Kreeft trekt zich sommige zaken ook veel te persoonlijk aan. Dat is nergens voor nodig.

Aard van een Kreeft

De Kreeft vindt het soms lastig om dingen of mensen los te laten, maar ook een slechte gebeurtenis kan zeker invloed hebben op de Kreeft. De Kreeft kan op zich wel goed vergeven, maar dit heeft tijd nodig. De Kreeft gaat confrontaties het liefst uit de weg, maar als de Kreeft eenmaal aan het discussiëren is, dan kan het best wel een tijd duren voordat de rust is wedergekeerd. Als de strijd lijkt te zijn opgelost, kan de ander denken dat de lucht geklaard is en alles weer koek en ei is. De Kreeft kan soms best wel oude koeien uit de sloot halen. Het beste is om de Kreeft gelijk te geven. Als de Kreeften snappen dat een bepaald probleem is oplost, dan zal de Kreeft weer alles op alles zetten op de lieve vrede te bewaren.

Positieve Karaktertrekken van een Kreeft

De Kreeft is teder, bescheiden, verdraagzaam, staat zijn of haar mannetje en is enorm betrokken. De Kreeft is het liefste sterrenbeeld. De Kreeft zou vrienden of familie nooit in de kou laten staan. De Kreeft is zeer goede luisteraar en is een bijzonder luisterend oor. De Kreeft is erg empathisch, maar gaat over zijn of haar gevoelens praten het liefste uit de weg. Kreeften zijn echte huismussen en vinden hun eigen plekje het fijnst om te vertoeven. De Kreeft is ook zeer zorgzaam en vindt het fijn om voor anderen te zorgen. De Kreeft heeft een heel instinct en kan op basis van onderbuikgevoelens goede keuzes maken. De Kreeft zit eigenlijk bijna nooit fout.

Minder goede eigenschappen van een Kreeft

De Kreeft heeft natuurlijk ook een paar negatieve eigenschappen aan zich kleven, net zoals bij elk sterrenbeeld het geval is. De Kreeft is bijvoorbeeld erg gevoelig voor stemmingswisselingen, en heeft vaak last van een slecht humeur in de ochtend. De Kreeft kan zomaar uit het niets opeens heel kattig uit de hoek komen, maar gelukkig heeft de Kreeft daar later spijt van en wil het graag goedmaken. De Kreeft kan bijvoorbeeld juist ook de volledige dag heel prikkelbaar zijn, maar tegen de tijd dat de Kreeft naar bed mag, dan kan de Kreeft opeens heel vrolijk en opgewekt zijn. De Kreeft kan heel liefdevol zijn, maar ook heel koud en kil. De Kreeft wil graag dat iedereen zijn of haar mening deelt en als dat niet geval is, kan er weleens een ruzie ontstaan vanwege onbegrip. De Kreeft trekt zich het liefste terug na een woordenwisseling, en het kan bijzonder lang duren voordat de strijdbijl begraven is.

De Kreeft in de liefde

De Kreeft is heel erg beschermend naar zijn dierbaren, maar ook zichzelf beschermt de Kreeft bijzonder goed. Het duurt daarom wat langer dan gemiddeld voordat de Kreeft iemand vertrouwt. Als de Kreeft de keuze heeft gemaakt om het avontuur met iemand aan te gaan, dan is de Kreeft heel liefdevol, eerlijk en loyaal. De Kreeft kan soms nog weleens onzeker zijn, en de Kreeft heeft daarom graag dat zijn of haar partner elke dag laat merken dat hij of zij blij is met een partner zoals de Kreeft. De Kreeft is een van de meest zorgzaamste sterrenbeelden en wil graag dat het goed gaat met zijn of haar dierbaren, en kan zichzelf daarom ietwat wegcijferen.

De Kreeft in het samenzijn met iemand

De Kreeft is een verantwoordelijk sterrenbeeld, en weet wat handig is om te doen en wat niet. De Kreeft si vrij kieskeurig en voordat iemand de partner van de Kreeft wordt, wordt hij of zij onderworpen aan een keuringsproces. De Kreeft is erg serieus op het gebied van relaties, dus als de Kreeft als een blok voor iemand valt, dan is dit een harde valpartij. De Kreeft heeft ietwat last van verlatingsangst, en als de relatie dan ook op een gegeven moment uitgaat, dan heeft de Kreeft daar vaak best wel moeite mee. Het is lastig om degene dan los te laten voor de Kreeft. Als de relatie in balans is, dan is de Kreeft een liefdevolle partner, maar als de relatie niet harmonieus is, dan kan de Kreeft snel chagrijnig worden en beginnen met katten.

De Kreeft man bij het beëindigen van een relatie

Als de Kreeft man een relatie stopt die hij eigenlijk toch al niet zag zitten, dan heeft hij nauwelijks last van liefdesverdriet. Maar, als hij iemand moet loslaten die hij als de moeder of vader van zijn toekomstige kinderen zag, dan kan het soms wel maanden duren voordat de Kreeft man hier overheen is. De Kreeft man kan zijn partner maar moeilijk loslaten, en kan behoorlijk boos zijn naar zijn partner toe. De Kreeft man zal proberen de relatie te lijmen en het nog een keer te proberen, ook al zit de ex van de Kreeft man hier niet op te wachten. Hij zal continu degene proberen op te zoeken en hem of haar vasthouden. Een Kreeft man doet dit zodat hij zijn verdriet geen plaats hoeft te geven.

De Kreeft vrouw bij het beëindigen van een relatie

De Kreeft vrouw is een bijzonder sensibel persoon en laat haar gevoelens graag toe. Helaas kan ze deze emoties niet tonnen aan de buitenwereld, door een soort van beschermingsmechanisme. Ook haar familie en vrienden krijgen haar liefdesverdriet niet te zien, dat laat ze tot uiting komen als ze thuis in haar bed ligt, miserabel te zijn. De Kreeft vrouw kan hele dagen in bed doorbrengen als ze er helemaal doorheen zit vanwege liefdespijn. Als een relatie heel lang geduurd heeft en de partner van de Kreeft vrouw het vrij onverwachts heeft uitgemaakt, dan is de pijn zo hevig dat ze er fysiek ziek van kan worden doordat ze zoveel verdriet heeft.

De Kreeft man op date

De Kreeft man is emotioneel en hoffelijk, maar soms kan hij door zijn charmes zijn date een verkeerd beeld van de situatie geven. De Kreeft man hecht veel waarde aan tradities, en een verkeerd uitgekozen film kan dan al de druppel zijn waardoor hij het contact verbreekt. Ook een foutieve opmerking kan heel kwalijk zijn in zijn ogen. De Kreeft man doet het liefst rustig aan, en gaat vaak op date om uit te vogelen welke partner het beste bij hem zou passen. Hij wil allesbehalve afgewezen worden, dus kan hij nogal nonchalant en onverschillig overkomen. Hij kan door deze angst een date zelf voortijdig afkappen, als hij al snel inziet dat zijn date niet de ware voor hem is.

De Kreeft vrouw op date

De Kreeft vrouw hecht veel waarde aan goede manieren, zeker tijdens een eerste date. De Kreeft vrouw is selectief en veeleisend. Ze vindt het lastig om te bepalen of de potentiële partner bij haar past, of dat de Kreeft vrouw geblindeerd wordt door verliefde gevoelens. De Kreeft vrouw wil zich op haar gemak voelen bij haar date, en dan pas geeft ze zichzelf bloot. Het kost best wel wat dates voordat de Kreeft vrouw het achterste van haar tong laat zien. De Kreeft vrouw zou nooit iets seksueels doen op de eerste date, en ook de tweede en derde date blijven vrij braaf. De Kreeft wil graag een partner die empatisch is en snapt hoe ze zich voelt. De Kreeft vrouw kan binnen mum van tijd aanvoelen of haar date oprechte gevoelens heeft, of dat de date enkel uit is op seks.

Het seksuele leven van de Kreeft

Het seksuele leven van een Kreeft is niet heel spannend. De Kreeft heeft een gemiddeld libido. De seks zal nooit plaatsvinden op een openbare plek, maar gewoon fijn thuis op bed. De Kreeft is vrij bescheiden, maar in bed kan de Kreeft behoorlijk pittig en ruig zijn. De Kreeft wil graag de touwtjes in handen houden tijdens seks, om de plek en het tempo te reguleren. De Kreeft kan zeker genieten van goede seks, want de Kreeft kan behoorlijk piekeren, maar deze problemen worden tijdens een goede vrijpartij spontaan vergeten.

De Kreeft man tijdens de lakens

De Kreeft man wil graag zijn partner verwennen en is bijzonder empatisch ingesteld. De Kreeft man wil graag dat zijn sekspartner zich prettig en comfortabel voelt. De Kreeft man is rustig en sensueel. De Kreeft man slaat het voorspel nooit over. De Kreeft man kan zich goed inleven in zijn sekspartner en weet al snel wat zijn partner fijn vindt. De Kreeft man kan goed out of the box denken en kan zijn partner binnen mum van tijd opwinden. Een heerlijke massage of een prachtig lingeriesetje maken hem helemaal wild.

© Pexels.com

De Kreeft vrouw tussen de lakens

De Kreeft vrouw is vrij verlegen en laat zich liever leiden tijdens de seks. Ze houdt van romantiek en wordt langzaam geil. De Kreeft vrouw vindt de plek van de seks belangrijk. De plek moet geborgen en veilig aanvoelen, en niet krampachtig. Seks in de auto is bijvoorbeeld niks voor haar. De eerste keer seks zal vrij ongemakkelijk en onwennig zijn, want de Kreeft vrouw neemt graag de tijd om aan dingen te wennen. De Kreeft vrouw geeft zichzelf niet snel bloot, dus een stripsessie kan de date wel op zijn of haar buik schrijven. De Kreeft vrouw houdt van fijne muziek, en is dol op zoete woordjes en complimentjes, zodat ze langzaam in de stemming komt.

Meer over


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *